Μελέτη Τελεφερίκ Επικλινή Ανελκυστήρα Επικοινωνία
Κατασκευή Τελεφερίκ Επικλινή Ανελκυστήρα Επικοινωνία
Εγκατάσταση Τελεφερίκ Επικλινή Ανελκυστήρα Επικοινωνία
Συντήρηση Τελεφερίκ Επικλινή Ανελκυστήρα Επικοινωνία

 

 

 

Λίγα λόγια για εμάς

 

 

Η εταιρεία ART LIFT ΑΕΒΕ – ILIOPOULOS GROUP, είναι αμιγώς Ελληνική εταιρεία που εδώ και 40 χρόνια έχει αναπτυχθεί στην κατασκευή εγκατάσταση και συντήρηση ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ ,επικλινή ανελκυστήρα ή αλλιώς ανελκυστήρας πλαγιάς.

     Η ποιότητα των υπηρεσιών η οποία προσφέρεται από την εταιρεία ART LIFT – ILIOPOULOS GROUP, κατά την Μελέτη, Σχεδίαση, Κατασκευή, Εγκατάσταση όσο και την Συντήρηση ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ, την έχει θέσει στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου τα τελευταία χρόνια.

     Η ART LIFT  εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας  ΕΛΟΤ  ISO 9001:2015 σε όλα τα τεχνικά έργα που εκτελεί. Το σύστημα αυτό πληρεί όλες τις προδιαγραφές που προβλέπονται από την Ευρωπαϊκή και Ελληνική Νομοθεσία. Η ποιότητα είναι ο κινητήριος μοχλός ανάπτυξης της εταιρείας μας, συμβάλει στην αποτελεσματικότερη λειτουργία και βελτίωση του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών με στόχο την αύξηση του βαθμού ικανοποίησης των πελατών της.

Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείτε σε διάφορους τομείς όπως:
ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ, ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ, ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ και ΔΙΑΡΟΜΟΥΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΜΕΑ.

Πρόσφατα Έργα

Η εταιρεία ART LIFT AEBE, χάρη στην αξιοπιστία των προϊόντων και των υπηρεσιών της, έχει κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη πλήθους πελατών σε όλη την Ελλάδα και έχει δημιουργήσει μακροχρόνιες συνεργασίες. Παρακάτω παρατίθενται ενδεικτικά ορισμένα από τα έργα μας.

Ζητήστε μια Προσφορά

Είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό customization πακέτο, βάση των εσωτερικών σας προδιαγραφών και αναγκών.